måndag 21 augusti 2017

SKÖN MÅNDAG


Idag har det varit en riktigt skön dag men vår helg i Tylösand var inte så dum heller. Skönt att komma iväg och bara vara. Direkt när vi kom fram så fick vi massage. Och herre, det var en massage som hette duga. Riktigt nice efteråt men när man ligger där så får man verkligen veta att man lever.

Både jag och Per gick ju och fick massage regelbundet tidigare. Det har inte blivit så mycket av den varan det sista och då får man liksom börja på scratch. Fortfarande lite öm här och där, känns nästan som om man gått värsta boxningsmatchen. Nu får vi nog ta tag i detta och se till att det händer oftare.

Annars så hade vi det mysig med pooler och bubbelpooler och bara njöt. God mat och gott och dricka och vi hade ett riktigt fint rum med egen uteplats. Fint hotell var det och givetvis var det mycket Per Gessle, Marie Fredriksson, Gyllene Tider och Roxette. Måste erkänna att det kändes lite konstigt att springa omkring i lobbyn iklädd endast vita badrockar och tofflor. Men är man på spa så är man!! 😂







Inga kommentarer: