tisdag 23 maj 2017

PRAY FOR ENGLAND

Vaknade idag upp till en underbar och soligt morgon. Gör mig en kopp kaffe och går ut och sätter mig i morgonsolen för att vakna till innan det är dags att ge hundarna frukost. Tar med mig min iPhone och det första jag ser är att det skett en terrorattack i England. Direkt får man obehag och den soliga och varma morgonen blir nästan grå och iskall. 

Det gör så ont i "The Morfars" hjärta att barn och ungdomar igår kväll fick sätta livet till då de var på Manchester Arena för att se sin idol Ariana Grande uppträda. Så tragiskt att dessa unga, vår framtid får sätta livet till. Jag finner liksom inte ord. Tänker mig bara mina barnbarn som skall växa upp i denna framtid som vi går till mötes. De kommer också vilja gå på konserter och se sina idoler. De kommer också med all säkerhet vilja gå på fotbolls matcher och heja fram sina favorit lag. 

Att ge sig på oskyldiga människor är fegt, men att ge sig på vår framtid som är oskyldiga barn och ungdomar är sjukt lågt. Jag lider verkligen med de familjer som igår fick sina liv förändrade totalt. Denna terror är så svår att ta in och förstå sig på. Vad jag har förstått så är nu 22 döda och 59 skadade. - Vart är vi påväg.... 

k

Inga kommentarer: