måndag 8 maj 2017

LIDKÖPING

VOUGES ROIYARU ROMANSU
(Vouges Roiyaru Negai - Ch. Vouges Roiyaru Zama)

Måste säga att det var väldigt roligt att åka ut med hundarna på utställning igen. Det var verkligen längesedan vi var iväg och det kändes faktiskt. Kändes nästan som om man glömt av hur man gör. Men det gick bra och jag vet att det är väldigt fult att vara stolt i Sverige men då är jag inte speciellt svensk av mig. För jag ÄR verkligen stolt och jag är sååå glad i mina hundar och vad de ger mig. 

Att då också få träffa hundar man sålt som ser så himla fina och gulliga så är det faktiskt svårt att inte känna lite stolthet. Ta bara lilla "Isa", Vouges Roiyaru Romansu som gjorde debut i valpklass igår. Super gullig och en liten hund jag med lätthet hade kunnat ha kvar hemma. Resultatet blev - BIR-VALP!! Tack och grattis till Cicci som äger henne och tar så väl hand om henne. 

CH. ARANEL KENZO
(GBCH. Lanceian Pleasant Abi at Dekobras - Sleepyhollow Lida)

Min favvis hund "Kenzo", Ch. Aranel Kenzo var med oss och gjorde liten en comeback. Nu i ringen som veteran och han är sig lik. Lika framåt och glad som alltid. Igår som 8-åring så blev han 2a Bästa Hane och även Bästa Veteran. Skall bli så kul att få ha med honom nu i sommar... 

"Kiki", Ch. Homerbrent Chinki var också anmäld i veteran klass men har fällt ur så mycket så det blev inget för henne igår. Men hon kommer få fler chanser så fort pälsen kommer på plats igen. 

BIM - CH. VOUGES ROIYARU HOUSEKI
(Vouges Roiyaru Negai - Ch. Vouges Roiyaru Chuuguu)

Lilla "Dolly", Vouges Roiyaru Houseki har nu varit på tre utställningar och då med tre cert och championat. Tänk om det var så med alla man ställde ut. Tre raka sedan var det klart!! - Hehe... Nu funkar det ju inte riktigt så men kul att hon gjort det så bra. Igår slutade hon som Bästa Tik och vi har fått ytterligare en Champion att lägga på minnet. - Tack till domare Torbjörn Skaar!! 

VOUGES PICCOLO
(Craigowl Coaster - Vouges Wedding Song)

Grattis också till Anna Smedman som fick Res-Cert & Res-Cacib på "Walter", Vouges Piccolo igår. Nu har han två!! - Bra jobbat Anna!! 

Nu vilar vi i några dagar och laddar sedan om för att åka till Hässleholm!! ;)

Inga kommentarer: