lördag 25 mars 2017

EN SPÄNNANDE DAG!


Idag har varit en riktigt spännande dag. För idag har vi varit ute på Landvetter Flygplats och hämtat hem en "Special delivery". Ett lite tidigt påskägg skulle man kunna säga. Och ja, jag blev överraskad men på ett positivt sätt. Så nu skall jag njuta av mitt "påskägg" hela kvällen lång... 

SHARLARNA JUST TOO CRIMINAL

Mitt lille påskägg var en liten "Gino" som idag flugit ända från England med en mellanlandning i Amsterdam. Med "Special delivery" så var det så att vi betalde lite extra och han fick åka inne i kabinen med en man som kom av och lämnade över "Gino" till oss och sedan tog han samma flyg tillbaka hem till England. Väldigt smidigt måste jag säga och samtidigt skönt att veta att han reste med gott sällskap, tryggt och säkert och inte cargo i en liten bur helt ensam. Han är ju inte så gammal ännu. 

Nu skall det bli spännande att se vad det kan bli av denna lille kille i framtiden. Väldigt trevlig, öppen och framåt är han i alla fall. Fixade lite mat åt honom direkt när vi kom hem och det var verkligen inga problem. Slurp sa det och allt var borta. Super cool kille som legat ute med mig på altanen och solat idag, precis som om han alltid varit här. Mer om "Gino" en annan dag...  ;)

- Thank you Adam Davidson for letting "Gino" come and join our Chin family!!

Inga kommentarer: