måndag 23 januari 2017

MAGIC MIKE

VOUGES HIGH FIVE - "Mike"
(SE UCH SW-2010 Clopsville Baileys - C.I.B, SE UCH, BG CH, ME CH, MK CH Vouges Orthia)

Har man inte jobb så skaffar man sig. - Är det inte så man säger?? Natten till lördag började "Rita", Ch. Clopsville Santa Clarita bli lite orolig och började flåsa och bädda. Så jag bestämde mig för att sitta uppe med henne men Per gick och la sig. Hann under natten beta av några avsnitt av Farmen men inget hände och allt blev istället väldigt lugnt. Dumt val av mig att sitta uppe och kanske lite orutinerat, men man vet aldrig så bättre att vara på den säkra sidan. 

Per kommer upp på morgonen och inget har ännu hänt. Kan lova att man är seg i kolan vid den tiden på dygnet om man inte sovit. Vi började i alla fall fixa med hundarna och frukostar och hann faktiskt med en hel del innan "Rita" äntligen bestämmer sig för att nu är det dags.... 

Första valpen var en hane och han såg dagens ljus vid 10:45. Sedan rullade det på en efter en och först vid ca 15:00 var det klart och resultatet blev 3 fina pojkar och 3 fina flickor. Stolt pappa är då givetvis "Magic Mike", Vouges High Five som bor hos Kari & Dan på Glittertinds Kennel. Mamma är vår underbara "Rita", Ch. Clopsville Santa Clarita. 


Hela kvällen gick åt att se till att allt fungerar som det skall och jag kom inte i säng förrän vid 24:00 tiden. Men jag slumrade till lite på soffan under kvällen vilket var riktigt skönt. Natten har varit ok men jag känner mig lite "bakfull" av att inte ha fått så mycket sömn. Så jag tog mig en tupplur nu under dagen och känner att jag nu är lite i fas. Känns lite galet med alla dessa valpar men samtidig så himla spännande och kul..... ;)

Liten kille bara några minuter gammal....

Inga kommentarer: