lördag 22 oktober 2016

JETLAG

Nu är vi äntligen hemma i Sverige igen, det blev väldigt stressig resa hem då vi bokade bilen 3 timmar innan vårt flyg skulle gå. Tänkte att då har vi ju gott om tid på oss. Men riktigt så blev det inte. Det var en väldans massa trafik i New York och när vi sedan äntligen kom fram mycket senare än vi räknat med så är ju säkerheten hög i USA. Massor med säkerhets kontroller och allt gjorde att vi inte fick någon tid alls på JFK.


Men iväg kom vi och allt gick bra fast det var väldigt turbulent i luften ett tag. Måste erkänna att jag faktiskt blev lite stel och skraj. Har nog aldrig varit med om något liknande innan. Men till London kom vi och även där blev det stressigt. Vi hade bara en timma på oss att byta plan. Även i London är säkerheten hög och Heathrow är inte litet så vi fick stressa på lite. Men även där hann vi med planet och landade i tid på Landvetter flygplats.

Borta bra men hemma bäst.... Så underbart att få komma hem och se hur både Molly och våra valpar har vuxit. Tänk att det händer så himla mycket på vara 2 veckor, helt otroligt!!


Nu är klockan snart 18:00 och jag känner att jag börjar bli mosig i hela huvudet. Måste försöka vara uppe lite till så att man kommer in i rytmen igen. Vi har hållit igång här hemma sedan vi kom hem, allt för att hålla oss vakna. Vi har faktiskt fått gjort en hel del... men nu känner jag faktiskt att orken är slut. 

Inga kommentarer: