tisdag 24 maj 2016

MÅNGA KOCKAR BLIR DET....

AMCH & GBCH
BROOKHAVEN BELIEVE IT OR NOT
(AMCH. Pascavale Smarty - Brookhaven Twilight)

Den galna resan vi gjorde till England gick ju lite ut på att vi skulle hämta hem "Rita", Ch. Clopsville Santa Clarita. Hon har ju varit i England sedan i mars då hemma hos Norma och Gordon. De har varit så snälla och tagit hand om henne och när hon sedan började löpa så hjälpte de även mig att åka och para henne med "Ripley" på bilden ovan. 

Att få ihop tid till att hämta hem henne var inte lätt vill jag lova. Det är mycket som skall passa med allt man har runt sig. Ett tag funderade jag på att flyga hem henne typ cargo. Sedan gick tiden lite för långt och jag ville inte skicka hem henne ensam. Sedan kom jag på planen att jag kanske kan flyga över och hämta henne. För med KLM får man ha hund i kabinen om man flyger via Amsterdam och om hunden inte väger över 8 kg. om vi säger så här, sket sig där med då "Rita" har börjat lägga ut lite. 

Så enda chansen som tillslut var vettig var att sätta sig i bilen och åka och hämta hem henne. Här snackar vi team work om vi skall tänka på de kommande valparna. Det är många kockar inblandade och jag är alla så tacksam trots att jag inte ens har fått några valpar ännu. Men att få fram en enda liten valp är inte gjort på ett tjillevips...

SE UCH
CLOPSVILLE SANTA CLARITA
(GBCH. Aranel Genesis - Clopsville Santa Barbara)

Först får jag köpa Rita som liten valp från Jean (Clopsville) vilket jag är väldigt glad och tacksam för. Jag har sedan hand om henne här och ställer ut och gör henne till Champion. I mars kör vi över Rita till England och hon stannar då hos Norma & Gordon (Craigowl) för att de är så gulliga att ta hand om henne och hjälper mig med parningen. Ripley som hon paras med är från USA och på besök i England vilket gjorde honom till Årets Vinstrikaste Hane i England 2015. Uppfödare till honom är Paula & Brenda (Brookhaven). Han bor då hemma hos Lucy (Harana) som ställer upp och tar emot och parar Rita. Sedan följer bästa Kari (Glittertind) så himla snällt med mig till England för att hämta hem henne igen. *Puh*.. ja listan kan göras lång. 

Jag vill att ni alla skall veta att jag är er evigt tacksam för all hjälp och support. För ibland glömmer man bort hur mycket och många det är som faktiskt ligger bakom när en liten valp kommer till världen. Nu kan vi bara hålla tummarna att det kommer några fina valpar om några veckor. Hon har ju bara haft en kull innan och är nu redan 4 år. Jag ser verkligen fram emot detta ...  ;)

Inga kommentarer: