lördag 23 april 2016

THE MORFARS


Idag var "The Morfars" givetvis tvungna att ge sig av ner till Varbergs BB och kolla in vår nya familjemedlem Molly. Men först blev det givetvis ett litet stopp på Freeport för att köpa ett gäng kläder på Polarn O. Pyret. Där fanns också en liten röd randig kanin som fick följa med. Glömde fota men man kan inte komma ihåg allt när man är irrig och pirrig över att få träffa Molly. 

Det blev också två stora godispåsar till Johanna och Billy. Visserligen är de nu själva föräldrar men de kommer alltid vara våra barn. Så har man gjort något bra och att det dessutom är lördag så skall man givetvis ha lite godis. Detta kommer Molly också märka av i framtiden när man hälsar på "The Morfars". - Hehehe..

Molly är såå liten och såå söt.. Herre min gud vad man glömmer. Man glömmer allt, hur små de är och hur man skall hålla och ja man har liksom glömt allt. Så underbar liten tjej, nu längtar vi bara på att hon får komma hem. För nuförtiden vill de inte att man kommer och besöker barnen på BB. Allt detta för smittorisk mm. Men detta "förbud" trotsade "The Morfars" idag. Är man "The Morfars" så är man....  ;)





Inga kommentarer: