lördag 27 februari 2016

DAGS IGEN


Vi har haft en liten paus i vårt projekt med att renovera här hemma. Nu är det dags igen och idag har vi haft bygg gubbarna här och planerat och bestämt hur våra två badrum skall se ut. Även vårt nya sovrum skall nu fixas då vi skall ha det ihop med ett av badrummen så att vi typ får en egen liten svit. Det andra blir då mer en gästtoalett/badrum. 

Är nu väldigt glad att vi har två badrum för då har man i alla fall ett kvar medan det andra är i en enda röra. Värre var det att byta kök då man faktiskt bara har ett. Men både kök och badrum är ju mega jobb och också väldigt kostsamt. 

Det ena badrummet kommer "bara" göras om precis som det egentligen är. Bara nytt klinker, kakel, toalett och handfat och så. Det andra är det lite mer jobb på då jag vill flytta både toalett och dusch mm. Sedan är nog de jobbigaste i ett hus renoverat och klart, fast visst tvättstugan blir kanske också lite jobbig projekt men där är vi inte ännu som Per hade sagt, när jag stressar iväg in i framtida projekt. 

Men det kommer bli bra och trots att vi inte startat ännu så längtar jag redan tills allt är klart. Skall bli så spännande och skönt att få våra badrum nya och fräscha. På måndag skall det redan tydligen börja så nu blir det hux flux bråttom att beställa allt. Men samtidig skönt att vi åker till England på torsdag och blir borta några dagar. Då slipper ju i alla fall vi det värsta...    ;)

Inga kommentarer: