lördag 28 november 2015

LUNCH x 2


Mysigt med Enland och englesmän då de luchar, fikar och äter middag tillsammans. Det bestäms en plats typ hotell, pub eller liknande, sedan kommer alla från olika håll för att träffas och umgås. Mycket trevlig måste jag säga. Kul att vi hann med två luncher på denna korta resa förra helgen. 

Vi kom ju fram sent på fredagen så då blev det middag hos Norma och Gordon, sedan var det bara att hoppa i säng för att vara pigg och utvilad inför utställningen som var på lördag. Söndagen blev en vilodag innan vi drog på lunch nummer ett tillsammans med ett glatt gäng. Vi åkte till samma ställe som vi var på förra gången vi var över. Massor med god mat, så mycket att man inte kan äta upp allt. 3-rätters för typ 10 pund. 

På måndagen hann vi med en lunch igen på typ ett folketshus fast version England. Riktigt kul att få se detta. God mat och på detta ställa spelade man även bingo på kvällarna, och precis bredvid låg en liten hall där man har ringträningar lite då och då. Tror inte man kan få uppleva den engelska vardagen mer än så här. 

Nedan ett gäng bilder från våra två luncher...   ;)

















Nedan bilder från lunch två, nya människor men lika trevligt!! 









Inga kommentarer: