tisdag 26 maj 2015

DAGS IGEN....

Idag skall jag till tandläkaren igen, eller kanske mera till en tandhygienist. Idag skall tänderna fräschas och snyggas till innan jag sedan går i slutet av veckan och fixar till den gamla lagning som gick sönder. 



Jag fick ju förra veckan hjälp med att bli av med min tandvärk och fick då en provisorisk lagning av den tanden. Var nog lite skeptiskt till att detta skulle fungera men åhh.. det funkade perfekt. Har inte känt något sedan jag var där. 

Kommer aldrig, aldrig i hela mitt liv slarva med detta igen. Att ta hand om och vårda sina tänder är faktiskt viktigare än vad man tror. Många kanske inte slarvar men går inte till tandläkaren för att det är dyrt. För att gå till tandläkaren är faktiskt löjligt dyrt så jag kan faktiskt förstå. 

Men man behöver inte alltid gå till tandläkare, räcker med att boka tid till en tandhygienist varje år som ser till att tänderna är rena och fina. Gör man det och sköter tänderna mellan besöken så slipper man oftast sedan de större problemen. Men visst vi har alla olika kvalitet på våra tänder så vissa kanske får gå oftare än andra. Jag är glad att jag har ganska fina tänder i grund och botten.

Inga kommentarer: