torsdag 23 april 2015

ENSAM

Asså detta med att leva och vara ensam är inte min grej tror jag. Ibland får jag för mig att det är lite skönt att bara ha sig själv som sällskap, alltså lite skönt att vara ensam. Men nä... jag är nog inte så nöjd med att bara umgås med mig själv. Skit tråkig att prata med sig själv, äta själv och att somna själv....



Jag har nu stått ut med bara mig själv sedan i måndags och jag måste säga att jag börjar ledsna. Skall bli så himla skönt att Per kommer hem idag och även Hanna tror jag kommer idag så då är huset fullt igen. 

När Per reser i jobbet så brukar det går bra men denna gången känns det som om han har varit borta i en hel jäkla evighet. Jag har verkligen fått kämpa för att få tiden att gå... men är väldigt glad att allt är som vanligt från och med i kväll.

Är man ensam, då händer inte så mycket så då har man inte så mycket att blogga om. Men fick lite rolig info idag att i morgon kommer snickarna igen efter ha haft lite ledigt och bygger vårt kök, - can't wait!!  Hoppas nu att ni alla får en fortsatt toppen torsdag!! 

Inga kommentarer: