lördag 28 mars 2015

PUH...


*Puh*... sicken dag det har varit idag. Full rulle sedan tidig morgon och just nu sitter jag i soffan i vardagsrummet och bakom mig är det uppbyggt en vägg av flyttkartonger som innehåller allt som man typ har i ett kök och i en hall. Massor har vi slängt.....visst var containern stor men fasen, jag tror faktiskt vi fyller den då jag har varit runt överallt och hittat saker att slänga. 

Idag har vi också varit iväg och shoppat klinker till köket och hallen och detta kommer på måndag. På måndag kommer de även och hämtar containern så i morgon är det sista chansen att få skiten slängd, i alla fall för denna gången. 

Riktigt roligt att renovera då man får det precis som man vill med allt som sladdar, el uttag mm. Finns så mycket smarta saker man kan göra numera. I vår nya köksö skall det också bli en arbetsplats så att man kan koppla upp datorn där och sedan sitta och jobba mot en typ "Frukost Tv" som Per vill ha i köket. Så men dessa sladdar mm kommer inte att synas då allt liksom blir inbyggt. Äsch, jag fotar och förklarar när det är klart. 

- Nähä.. nu skall har jag kaffe och blogg pausat klart. Dags och fortsätta....   ;))

Inga kommentarer: