söndag 29 mars 2015

NÄSTAN FULL...


- Maj Gaad som vi har rensat ur huset i helgen. Denna container som är enbart för brännbart material trodde vi skulle räcka gott och väl då den är hur stor som helst. Men nu varken har vi lust eller ork mer att fylla denna mer då vi hemskt nog inser att även om vi orkat och hunnit så hade ändå inte allt fått plats. Vi måste helt enkelt beställa en container till - Jesus!! Men då har vi bara slängt sånt som är brännbart, men vi har ju massor med mer som man inte kan elda upp. 

Vad var det jag sa, vi har verkligen lagt massor med saker i bra ha rummet. Nu får det vara slut på att spara på saker man inte använder, orkar inte ha all denna skit hemma. Man glömmer ju ändå av vad man har så varför spara när man varken saknar eller ens vet vad man har. - Så himla dumt!! 

Har även rensat typ 15 garderober med allt från kläder, skor till gardiner och sängkläder. Tror faktiskt att jag nu har slängt typ 75% av det som var i dessa garderober. Även självaste garderoberna är slängda då det är dags för nya, så allt som jag sparat ligger nu nerpackat i flyttkartonger. Så jag måste säga att vi har varit riktigt duktiga i helgen och vi har fått gjort så himla mycket mer än vad vi ens hade tänkt. 

Men nu är jag helt slut och kommer ta resten av denna söndag i soffan. Orkar inte röra något mer idag. Så nu stänger vi dörrarna till containern och väntar på att de kommer och hämtar den i morgon. 


Inga kommentarer: