onsdag 22 oktober 2014

MAJ GAAD...


- Ok, vi är framme med vilken jäkla avslutning vi fick på vår resa. Att åka båt mellan Holland och England i fullstorm och åska är inget att rekommendera. När vi kom på färjan så gick vi direkt och köpte oss varsin öl, sedan en till och efter det en flaska vin. Jag som aldrig dricker men vad fasen skulle man göra...

Mitt i natten vaknade vi sedan av att jag och Per rullade runt i sängen i vår hytt, då av vågorna och inget annat... - Hahaha... Det slog och det dånade så att man nästan trodde att båten skulle gå av på mitten. Har aldrig varit med om något liknande. Att man liksom kan ligga still i sin säng och ändå få den hissande känslan i magen av att man åker upp och ner, precis som i en berg o dal bana.

Men ok, vi överlevde och är nu framme hos Jean på Clopsville. Vi stack ju igår ganska tidigt från Sverige och gjorde sedan ett stopp i Holland hos Peter och Marco (Chinart Japanese Chins). Vi blev bjudna på middag innan vi sedan drog till Hoek Van Holland och resan över till England.

Just nu sitter vi och dricker lite kaffe och planerar dagen lite... Får blogga mera senare. OBS! Bilden är från vår resa mellan Danmark och Tyskland vilket var en lätt som en plätt resa.

Inga kommentarer: