tisdag 26 augusti 2014

SNYGG PAPPA!!

GBCH & USCH
LANCEIAN PLEASANT ABI AT DEKOBRAS

Jag måste säga att det är lite roligt att det verkar som om fler och fler börjar få upp ögonen för Japanese Chin. Pratat med flera i helgen som har visat intresse och lite sug efter att kanske skaffa en liten Jappe. Skulle vara så himla roligt om fler började med denna underbara ras. Det behövs fler entusiaster och folk som vill göra något riktigt bra. Det är ju en liten ras med få aktiva uppfödare i Sverige vilket gör att man ibland känner sig lite ensam. Fast ärligt så har jag inget emot att jobba lite för mig själv. Men det är ju alltid kul om man är fler, delad glädje är ju dubbel glädje.

Hade varit så kul att kunna sammarbeta lite närmre, då för att kunna göra saker ännu bättre. Svårt att göra allt helt ensam eller om man som vi samarbetar med uppfödare i andra länder. Visst kan man peppa varandra via telefonen och komma med tips och idéer, men det blir ju inte riktigt samma som om man är på hemmaplan. Men det känns ändå som om fler jobbar över gränserna på Jappar än på Cavalierer. Men om man skall titta på Sverige så är ju inte det så konstigt kanske. Vi har lite andra regler på Cavalierer än i andra länder dessutom så ligger allt för oss så himla lååångt bort.

CH. LANCEIAN PLEASANT ABI AT DEKOBRAS
(Dithdene Dominique At Lanceian - Dabrivers Silver Crystal At Lanceian)

Jag har "snott" eller kanske mera lånat två bilder jag hittat på nätet. (Hope its ok Lee?) Bilderna är på "Abi", GBCH & USCH Lanceian Pleasant Abi at Dekobras. Pappa till vår fina "Kenzo", Ch. Aranel Kenzo. Jag tror inte man behöver kunna rasen Japanese Chin topp till tå för att se att detta verkligen är en fin liten hund! :D

Är lite glad faktiskt att kunna ha så fina och sunda hundar bakom alla mina. För i helgen så visade vi ju bara avkommor efter "Kenzo" och då också barnbarn till "Abi", och det gick ju bra!!

Inga kommentarer: