torsdag 26 juni 2014

MY MAN

Tidigare idag så skrev jag ju om "My boys", dags att göra ett inlägg också om "My Man". För idag har Per varit med i tidningen igen. Tanken bakom denna artikel var att för att göra allt kort; Vara chef och våga vara öppen. 

Lite typ om att vara homosexuell och öppen med det på sin arbetsplats. Alla är tyvärr inte det och sitter då kanske på måndagen på lunchen med sina arbetskamrater och då pratar om helgen som varit. Är man då på ett jobb med mycket killar så vet man ju hur det kan låta. Att då sitta där och inte kunna säga vad man gjort eller kanske till och med ljuga ihop någon story är ju inte kul. Det är heller inget man mår bra av i längden.

Vi pratade en del om denna intervju innan den gjordes. är det verkligen så bra att "outa" sig ännu en gång, då också i en tiding. Det finns ju alltid risker med allt, och måste man verkligen berätta för hela världen om vem man är? Denna artikeln idag skulle egentligen inte ens bli till då intervjun var tänkt för Göteborgs Posten, och den skulle då gå i tryck samtidigt som Gay Pride går av stapeln i slutet av juli i Stockholm.

Men Kungsbacka tidning fick reda på att detta var gjort och ville redan nu göra en kortare version av alltihop. Men jag vet inte om det blev så himla rätt överallt. Vissa saker är lite påhittade, men vi har bara skrattat åt detta. Jag menar bara detta med - badminton. Hallå....!!!

Men ibland kanske man lägger till saker för att få lite mer spice på saker och ting. Så nä, man skall faktiskt inte alltid tro på allt man läser. Men när vi läser, då vet vi ju vad som är sant och inte. Men huvudsaken med att ställa upp på något sådant här är ju att hjälpa och kanske stötta andra. Kanske finns det någon som sitter långt inne i garderoben och trycker, som kanske ljuger ihop saker om sitt liv på lunchen mm.

Kan man hjälpa någon, så har man gjort en god gärning. Det var faktiskt det som var den stora anledningen till att Per ställde upp på detta. Jag är stolt, mega stolt att han vågar. För JAG vet, att sticka fram hakan och visa vem man är, hur man lever eller vad man gör och står för är inte alltid lätt. Man blir lätt dömt och sågad med fotknölarna av människor som inte förstår, eller kanske vill förstå.

(Klicka på bilden för att göra den större)

Så jag hoppas även om artikeln är en aning konstig att den tas emot på bästa sätt. Att den visar att det går att vara den man är, klättra i karriären oavsett läggning och/eller nationalitet. Inget är omöjligt så länge man är trygg i sig själv och i den man ÄR. Jag är själv väldigt trygg, mycket just för att jag har "My Man" Per vid min sida!!! ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra gjort!