lördag 29 mars 2014

KELLY KNUBBSÄL

VOUGES SILVER COIN
(Ch. Vouges Charlatan - Vouges Upsadaisy)

"Kelly", Vouges Silver Coin har hittat bästa platsen att ligga och slappa på. Därifrån på den lilla höjden har hon full koll på allt och alla. Hon är rund nu, som en liten knubbsäl. Hon är i vanliga fall ingen stor hund, men nu är hon rund och väger massor och är ganska otymplig att lyfta upp. Fast det beror nog kanske inte bra på valpar, hon är just nu väldigt glupsk och äter som en häst. Kanske är hon bara mattjock!?


Helt rufsig i pälsen är hon också, men det är lilla "Poppy's" förtjänst. Hon har liksom självutnämnt sig till att vara nån typ av kammarjungfru och är vid "Kelly's" sida och håller på och pussar och tvättar på "Kelly" hela tiden. Vissa stunder är "Kelly" helt blöt. Men "Kelly" bryr sig inte, bara jag som liksom blir lite irriterad av att se detta hela tiden. För det måste ju vara störande, men kanske tycker hon om när "Poppy" pysslar med henne och kanske vill "Poppy" säga henne något?

Hon skall ha valpar nästa vecka på fredag för att vara exakt, om jag inte räknat fel. Men jag hoppas inte att hon blir så mycket större. För så som hon snarkar... - Åhh, herre mig gud!! Till och med Hanna hör henne in till sig på natten. Tänk en vecka till på henne och det är ju de två sista veckorna det händer grejer. Var skall detta sluta?

Inga kommentarer: