onsdag 19 februari 2014

PÅFYLLNING...


Idag har jag varit inne i Göteborg en liten sväng. Närmre bestämt på Vasagatan 34 och Klinik 34. Idag hade jag ett återbesök för att se hur mina ögon såg ut och har blivit, nu då det har gått ett tag sedan min operation. Så idag fick Dr. Berne äntligen se sitt resultat och ta sina "efter" bilder då jag helt missade min förra tid. Den tiden var ju mitt i den veckan då alla valpar föddes.

Dr. Fredrik Berne var jättenöjd med resultatet som har blivit. Och jag, ja jag kan ju inte vara mera än nöjd när även självaste Dr. Berne är nöjd. Men oavsett vad han hade sagt så är jag hur nöjd som helst med min ögonoperation som jag gjorde för ett tag sedan. Då vi fixade till både övre och undre ögonlock. Skulle verkligen inte tveka på att göra det igen. Men det är ju som sagt alltid lätt att säga efteråt, eller hur?!?

Jag fick idag även se bilder på mig från när jag för första gången satte min fot på Klinik 34. Då helt oskuld och utan botox, restylane och operationer mm. Jag säger bara, - Oj, det är skillnad!!!

När jag ändå var där så passade jag också på att fylla på med lite botox, mest för att jag kan och för att jag vill. Men det kanske man inte skall skriva, - För alltid retar det nån..... Bokade även en ny tid tills på fredag, men vad som händer då tar vi då!!   ;)

- Nähä, nu skall Plast 'N Padding Peter fixa lite med hundarna!!!

Inga kommentarer: