lördag 25 januari 2014

MYS DAG

Idag har varit en riktigt mysig dag. Dagen har liksom bara flutit på och jag har bara lunka med. Har känt mig lite trött och hängig det sista, men jag tror det beror på mörkret. Känns som om vi nu behöver lite ljus nu. För lite sol energi och värme är ju aldrig fel.

Har också haft besök idag av Tant Kari och Farbror Dan. Alltid kul med lite besök och en massa hundprat. För ibland kommer man liksom inte undan detta samtalsämne. Men med rätt personer så kan det bara bli positivt. Så idag har vi smidigt och pratat lite framtidsplaner. Riktigt kul, man behöver sporras lite ibland. Speciellt jag som nästan har gått och stoppat mossa i röven och gått i ide. Och då inte bara under vintertid. :)

VOUGES KAMRAN
(Ch. Rosscrea Free Loader - Vouges Wedding Song)

Har även tagit lite bilder på två av valparna som i veckan som kommer redan blir 8 veckor gamla. Riktigt fina börjar de bli nu, och man kan sitta hur länge som helst och bara studera och titta på dem. Har också idag fått ur mossan en stund och äntligen fått fyllt i registreringspapper. Så nu skall de bara iväg till SKK och omvandlas till stamtavlor. Jag är alltid numera ute i sista sekund, varför skynda liksom... man skall ju leva också, eller hur!?

VOUGES JOHNNY CASH
(El Bandito Du Chateau Noblesse - Vouges Million Dollar Baby)

Nu har Hanna kommit och stannar över helgen. Vi har precis ätit tacos och skall nu slänga oss i soffan och bara njuta resten av kvällen!!

Inga kommentarer: