torsdag 24 oktober 2013

HUR BRA!?

Imorgon öppnar en ny butik på Freeport, en butik som heter Modica Man. Det är en butik laddad med coola och snygga kläder för killar/män med märken som Blend, FQ1924, RioRim, Alan Rust, English Laundry, Scott Weiland & John Lennon. Det finns även en butik på Freeport som heter Modica Market, de har lika fina kläder men väder sig då till alla tjejer/kvinnor! 



Blend, det framgångsrika danska märket som står för ett kraftfullt urval av samtida stilar och omsorgsfullt utformade jeans, byggda för stadslivet. Hos Blend finner du kompetens och äkta hantverk.

FQ1924, eller med andra ord Frontiers of Quebec. Inspirerad av en grupp danska nybyggare i Quebec i början av 1900-talet. FQ1924 är en hyllning till modet, nyfikenheten, och vänder sig till män med en distinkt stil och en trygg identitet. Märket levererar både avslappnad och sportig klädsel.
RIORIM I stället för att låta sig inspireras och influeras av modet och rådande trender valde de västsvenska killarna bakom varumärket Riorim att designa och producera kläder i den stil de själva skulle vilja bära. På så sätt kom varumärket att bli en reflektion av dem själva, deras personliga värderingar och stil. Det var även på denna grund varumärket valde just namnet Riorim. Riorim kommer från början från det franska ordet för spegel som är miroir, och som baklänges bildar ordet Riorim.
ALAN RUST är märket med snygga, avslappnade kläder för killar och män. Ett svenskt varumärket som använder sig av speciella detaljer för att göra sina plagg unika och som verkligen lyckats skapa snygga modekläder i en avslappnad och sportig design. Med de olika modellerna är det lätt att hitta något som passar sin stil och smak. Kläderna kommer lika lätt till användning till vardags som till fest.
ENGLISH LAUNDRY, med sina fantastiska stilar English Laundry, Scott Weiland och John Lennon, skapades av engelsmannen Christopher Wicks som föddes på sextiotalet i Manchester. Hans hobby som barn var att skissa, främst skjortor, skor och gitarrer. Detta ledde till en livslång karriär med utformning av kläder för män och kvinnor. Redan vid 22 års ålder designade Wicks skjortor för en av Englands största skjorttillverkare. English Laundrys design speglar hans uppväxt och besatthet av mode, musik och hemstaden Manchester.
Det känns som om jag kommer hitta något i denna nya butik, eller hur? Den öppnar lagom till löning imorgon fredagen den 25:e oktober. Men eftersom jag inte får någon lön, så kommer Per istället bli fattig som en lus!! ;-)
Och glöm inte att det är "Jackbytarhelg" på Freeport på lördag och söndag. Mer om det HÄR

Inga kommentarer: