lördag 31 augusti 2013

WHOW!!!

- Maj Gaad, jag är helt förvånad över mig själv. Jag har lyckats få in en ny meny i bloggen. Har så länge funderat på hur jag skall få till detta och idag bara bestämde jag mig att nu jäklar skall jag få till det och så att det funkar, - YES!!
 
Eftersom vår hemsida, www.vouges.se inte är uppdaterad på typ 2 år eller något så känns den väldigt tråkig och inaktuell. Så min tanke har hela tiden varit att få in hundarna i bloggen på något sätt men det har varit mycket svårare att få till än vad jag från början hade trott. Men när jag väl kom på hur man gjorde så var det ju inte svårt alls. Varför skall det alltid vara så?

Nu ska jag bara klura ut något bra och snyggt sätt att få in all information och bilder på hundarna. Tror jag får ta lite då och då och testa mig fram precis som jag gjorde för att få in den nya menyn överst i bloggen. Just nu känner jag mig bara Super Happy över att ha lyckats såhär långt. För jag är verkligen ingen data hacker, dåligt tålamod har jag för sånt här också. 

Nu skall jag bara försöka få bloggen att bli så att man även kommer hit direkt från www.vouges.se. Tror bloggen blir mycket lättare och hitta då. Plus att det blir mycket lättare för mig att ha ett ställe att tänka på och uppdatera istället för både blogg och hemsida. Sedan är ju Vouges.se mycket lättare att komma ihåg, eller hur? Men hur faan ändrar man det?

Inga kommentarer: