söndag 25 augusti 2013

BACKAMO

Så då var vi hemma igen från Backamo och har fått ut alla hundar och även fått i oss lite mat. Jag var hungrig som en varg och kunde knappt vänta på att få sätta tänderna i något!!

Har haft en mycket trevlig dag idag med vackert väder och en massa trevliga människor. Vet inte, men mina hundar var inte riktigt på tårna. De börjar nog bli som sin husse, - Borta bra men hemma bäst!! Lite skönt för både dem och mig tror jag att vi inte har anmält till några utställningar nu på ett tag. 

Men det gick bra i alla fall trots trötta och sega hundar. "Jimmie", Vouges Zinatra vann sin klass och slutade som 2:a Bästa Hane med Res-Cert. Halvsyrran "Barbie", Vouges Wedding Song vann också sin klass och slutade som 3:a Bästa Tik med Res-Cert. Vår gamle och trogne vän "Ruth", Ch. Vouges Ruthie var återigen Bästa Veteran. "Rickey", Ch. Clopsville Gin Rickey var tvåa i Championklass och lilla "Rita", Clopsville Santa Clarita gick det inte alls för idag, hon var för tjock och domaren frågade om hennes husse var rik? 

Domare idag var Bengt- Åke Bogren, och med honom vid rodret så får man många skratt. Och det lättar upp stämningen och jag tror att alla oavsett hur det gick eller inte hade en trevlig dag.

Jag är faktiskt nöjd, tro det eller ej. Men jag känner att jag inte kan kräva mer av mina hundar just nu vilket är helt ok av många olika anledningar. Sen visst är det alltid lite snopet när det är sååå nära, men nära skjuter ju ingen hare, eller hur? - Så stort grattis till alla vinnare idag!! 

Något som också var lite roligt idag var att jag har nog pratat mer om Japanese Chin än Cavalierer idag. Så kul, det kanske finns en rolig och ljus framtid för dem i Sverige trots allt. - Nä, nu skall jag ta mig en kopp kaffe och bara slappa resten av dagen. Det är söndag och då skall man ju bara njuta!! 

Inga kommentarer: