tisdag 30 juli 2013

NÄMEN HOPPSAN....

....vilka trevliga domare det blir på Cavalier specialen i Askersund!! - Hahahaha..

- Skämt å sido, det skall bli riktigt kul. Gordon kommer till oss på torsdagen och vi åker tillsammans upp till Askersund på lördagen. Men vi åker även upp på söndagen då jag har anmält till Kennelklubbens utställning dagen efter. Gordon kommer då med oss igen, så hinner ni inte prata med honom på lördagen efter utställningen så har ni chansen hela söndagen. Så ser i alla fall planen ut just nu.

Jag sitter nu här och funderar på om jag skall skrika - Löööööst koppel eller om jag kanske skall ropa - Looooose lead. Har inte bestämt mig, men efter som jag är svensk och vi är i Sverige så får det väl bli - Löööööööst koppel!! Klarar ni det med era valpar? 

- Skämt å sido 2, ni visar era hundar som ni brukar. Så blir det säkert bra så, eller hur? Men det skall i alla fall bli jättekul. Hoppas vi får en trevlig dag med vackert väder. För regnar det i Askersund så kommer jag ju inte undan denna gången, - Shit. Och jag hoppas vi slipper alla jäkla getingar som brukar vara i Askersund denna tiden på året. Sist jag blev stucken där så trodde jag att jag skulle - döööö.. 

Så i Askersund vill vi ha fint utställnings väder och geting fritt och bara en massa goa och glada miner, eller hur!!? Fast med Kari i spetsen för att anordna denna fina utställning så kan det ju inte bli fel. Kanske har också "någon" fått en champion som vi kan fira med lite bubbel?? *Fniss*
 

1 kommentar:

Anonym sa...

2Kom i håg att sitta längs in i tältet när du skriker också,så blir det nog bra.
K-A