söndag 28 juli 2013

KALAS DAG

Pelle Plutt!
Idag har vi firat min goding som har fyllt ett helt år äldre. Vi har haft en mysig dag med familjen och har ätit god mat och bara haft en kalas dag.

Dagen började med att vi hade en parning tidigare på förmiddagen idag. Tiken som var här häromdagen kom tillbaka för en andra parning med "Teddy". Vi blev igen bjudna på lunch och det tackar man ju inte nej till. 

Så vad skall jag mer säga om denna dagen? Jo, Per har nu även fått barnen att hjälpa till med att fixa lite här hemma, bygga nya altaner mm. Han var smart, för man säger ju inte nej till pappa. Speciellt inte om det är hans födelsedag. - Hahaha... 
 
Detta skall verkligen bli spännande att se hur detta slutar. Men tydligen har Per redan beställt ett lass med grus och hyrt en liten grävskopa mm. Så imorgon måste jag nog ge mig ut och fota lite före bilder så att jag sedan kan lägga ut efter bilder när allt är klart. - Exciting!! 
 
Såg också nu att det går ut en massa utställningar imorgon. Så jag får väl fundera på om jag skall åka eller inte. Är lite sugen men samtidigt får jag känslan - nä, usch va jobbigt!! Kanske är det så att man med åldern också blir lite mer bekväm. - Hum, jag har ju några timmar på mig om jag skall anmäla eller inte, 12:00 imorgon är tiden som gäller.
 
Nu när det börjar bli lite svalt ute så tänkte jag faktiskt försöka se om jag kan para mina Jappar. Provade redan igår men jag tror att det var lite för varmt då. Men just när det kommer till parningar så är ju Cavalierer mästare om jag jämför. De är som kaniner medan Jappar är mer som sköldpaddor. Inte för jag vet hur de gör med jag kan tänka mig att de också har problem att liksom komma ända till hål.. - Wish me luck!! ;-)

Inga kommentarer: