onsdag 31 juli 2013

GYM I TRÄDGÅRDEN

Per var häromdagen och köpte en massa redskap för att klippa ner buskar och såga ner lite större buskar och granar, träd och sånt. Även en ny skottkärra för nästan 2000 kronor. Jesus vad dyrt allt är nuförtiden.

Men ok, nu har vi röjt, sågat och klippt lite. Och vips, så fick vi en jättestor tomt. Tänk vad lite buskar och träd kan göra. Och hur jobbigt är det inte att göra allt detta när man tidigare har låtit trädgården växa lite som den vill. - Maj gaad, det växte till och med hallon i vissa buskar. Visserligen var de goda men hur hamnade de där? 
Vet inte om det är Per som ger sig på den döda busken eller om det är tvärtom?
Ser ut som om de har värsta kampen - Hahahahah...
 
Så idag behövs det inget gym, armarna är och känns lika sega och stumma som om man hade gjort ett helt pass på gymmet. Vi är långt ifrån klara men vi har i alla fall börjat. Om jag skall vara ärlig så trodde jag nog aldrig att detta skulle ske. Jag hade nog trott att jag skulle få se apor i vår djungel innan vi skulle göra något. 
Vår trädgård och hus har blivit lite eftersatt efter alla helger på utställningar år efter år. Men nu är vi ju inte iväg lika ofta, så nu kan vi inte skylla på det. Fast varken jag eller Per är några fantaster av buskar och träd. Vi bor i hus för att det är det är lättare och bättre för hundarna. Men visst är det kul om man har det lite fint runt omkring sig. Snart är även våra hus också nymålade, bara lite kvar där också.

Men detta blir bra, kommer bli hur snyggt som helst när vi är klara. Tog häromdagen lite före bilder och jag kan knappt bärga mig från att få lägga ut dem och då också lite efter foton. Men det kommer i år hoppas jag.... 


Inga kommentarer: