måndag 29 juli 2013

DAGS ATT BOKA

Nu har vi massor vi måste ta tag i och boka. För det första en resa utomlands till oss själva nu i höst. Det är en present från oss båda till oss båda. Vi köper inget till varandra längre utan gör eller köper nått större i stället. Blir mycket bättre så, eller hur? Frågan är ju bara - Vart vill jag åka tro??

Sen fick ju jag en SPA dag för två i Varberg, så det måste vi ju också boka. Och igår fick Per biljetter för två till en musikal eller konsert i Stockholm. Vet inte varför just Stockholm, men så var det. Så det är väl bara att boka det också någon gång i höst. Underbara barn man har som hittar på saker åt oss. 

 
Frågan är bara vad man skall se? Har nu kollat lite på Priscilla eftersom jag tyckte den filmen "Priscilla öknens drottning" var lite kul. Men sen fick vi tipset om Spök med Lena Ph & Co. Så ja, vad blir det eller finns det några andra bra förslag? 

Bara att göra Stockholm en helg helt utan hundar kan ju vara nice!!  Jag fick i alla fall tummen ur och anmälde till lite utställningar idag, alltid nått.

Inga kommentarer: