lördag 27 juli 2013

BLÖTT IDAG

- Morron

Gick upp tidigt idag, vet inte om det kanske har med åldern att göra. Att lägga sig tidigt och sedan gå upp tidigt. Skönt i alla fall att sitta uppe helt ensam med en kopp kaffe. Och veta att alla hundarna är ute och leker, samtidigt ha lille "Uno" kämpar och drar i min morgonrock!! - Livs kvalité!!

Men nu precis öppnade sig himlen och regnet fullkomligt öser ner tillsammans med åska och blixtar. Så det kommer nog bli en mys lördag i soffan och lite filmtajm tror jag. Vad skall man annars göra en lördag som denna? Man blir snabbt bortskämd med fint väder och då kunna göra precis vad man vill. 
På bilden ovan så kan man se att jag fortfarande är lite svullen i ansiktet efter mitt besök på Klinik 34. Kortet är taget bara några dagar efter jag var där. Men nu har det lagt sig och är precis som det skall. Tror jag i alla fall, är inte så duktig på detta med botox och fillers som Restylane.  Är lite nyfiken på hur filmerna som gjordes den dagen blev. Om det blir någon film så lägger jag den givetvis här i bloggen. 

- Mäh, jösses vad det regnar!!! Hoppas det inte regnar lika mycket i Ransäter då det är utställning där idag. I så fall är jag mega glad att jag missade att anmäla!! Oavsett, lycka till ni som är där! :-)

Inga kommentarer: