tisdag 28 maj 2013

NYCKLAR

Tänk att jag som är hemma jämt kan tappa bort mina nycklar. Jag behöver dem ju nästan aldrig och jag har inte många nycklar heller. Hela två stycken har jag och idag behövde jag dem och kunde då givetvis inte hitta dem någonstans.

Larm killen var här idag igen för vi bestämde oss för att även ha larm på vårt gästhus. Jag har två nycklar, en till vårt hus och en till gästhuset. Men eftersom jag inte hittade min nyckel till gästhuset så fick Per glatt komma hem från Freeport och låsa upp!! 

Nu har jag letat hela kvällen och äntligen hittade jag dem. De låg så prydligt i en jackficka. Förstår inte hur jag kunde missa dem då jag gått igenom varenda jäkla jacka och vänt upp och ner på varenda väska. Skit samma, nu har jag äntligen mina två nycklar igen.
Per är ute på After Work med jobbet och jag har nu suttit och gjort listor på vilka utställningar vi måste anmäla till och vilka hundar som skall vart. Blir spännande att se vad Per tycker om min fina lista. Jag har inte bestämt om jag skall skriva ut den och ge honom i handen eller om jag kanske skall maila den till honom. Det är ju ändå han som anmäler!! ;-)

Inga kommentarer: