tisdag 30 april 2013

OBEHAGLIG MORGON!!

Idag vaknade jag av att det small till. Låg och funderade på vad det kunde varit en stund för att sedan gå upp då jag hörde att hundarna var lite oroliga. När jag väl kommer upp så ser jag en ung man stå i köket med en jättestor kofot!!! Han sprang iväg fort samma väg som han kom in och det var genom ett fönster de hade brutit upp i vårt gamla sovrum.

De hann inte ta något då jag måste ha vaknat till precis när de bröt sig in. För min slarviga Per hade ställt en burk med skruvar på bänken vid det fönstret som de rev ner. Av denna smäll med skruvar så vaknade ju jag. Så jag får kanske tacka min slarviga Per för att han hade ställt skruvburken just där.

Tänk, det hade kunnat gå illa. Tänk om han eller de inte hade blivit rädda när jag kom. Tänk om de av sin rädsla kanske istället hade gått på mig!! - Huu..

- Asså shiiiit, jag skakar fortfarande så jag skall nu ta mig en kopp kaffe och försöka göra något bra av denna dag. Polisen har i alla fall varit här och säkrat spår både med hundar och annat. Hoppas nu att de vi något tillfälle får tag på dessa personer. För det är inte roligt att vakna som jag gjorde idag.

Inga kommentarer: