tisdag 26 mars 2013

FREEPORT HUNDAR!!

Allt började med att lille "Bucky", Vouges Million Bucks ofta var på kontoret på Freeport. Han blev liksom en i gänget och blev då Freeports lille kontorshund. Men tyvärr så blev ju han påkörd och avled senare på Blåstjärnan i Göteborg. Så sorgligt...

Istället fick då hans mamma "Ruth", Ch. Vouges Ruthie steppa in och ta över rollen som kontorshund. Men hon tog då med sig "Jennifer", Ch. Vouges Jennifer så att de två tillsammans kunde vara där och hålla varandra sällskap. Lite som Paris Hilton och Nicole Richie i Simple Life.

Sedan skulle kontoret på Freeport renoveras och göras fint vilket gjorde att både "Ruth" och "Jennifer" fick vara hemma under tiden. Blev lite för rörigt att ha dem där då snickare och allt röjde runt och gjorde det fint.

Men denna veckan skulle de få följa med igen då kontoret nu är klart och har blivit hur fint som helst. Var själv där häromdagen och tittade. Men vad händer?!?! "Jennifer" blir sjuk och avlider och hinner aldrig tillbaka till Freeport och det nya fina kontoret.

Så både igår och idag har "Ruth" fått jobba ensam. Lite tråkigt för henne kanske så jag har tänkt till lite. Om nu "Ruth" tog över efter hennes son så tänkte jag att "Jennifers" dotter "Lisa", Ch. Vouges Delicious får ta över efter henne. Tror faktiskt att lilla "Lisa" kommer att trivas hur bra som helst på kontoret och med alla tjejer som jobbar där!!

 
Så igår bandade och fixade jag till "Lisa" lite, så att hon blev lite snygg. Får se när det blir dags för henne att börja jobba. - Mäh.. huuu, kom precis på att det kanske är nån slags förbannelse över Freeport. Vågar jag verkligen skicka några nya vovvar dit?

Inga kommentarer: