lördag 23 februari 2013

MELODIFESTIVALEN IKVÄLL

 
Ja, idag är det som sagt den sista delfinalen som går av stapeln i Malmö. Sen är det bara andra chansen och finalen kvar. Vad tycker vi egentligen om kvalitén så här långt? Jag tycker det är piss! Sen tycker jag nog inte att programledarna är speciellt bra heller. Allt känns så inövat och tråkigt att inte ens skämten blir roliga.

Gina är ändå bra på sitt sätt och Danny skall nog fortsätta göra det han är bra på. Showa och dansa för oss, för där är han nästintill oslagbar. Men man skall kanske inte vara så hård, de gör så gott de kan - "D&G"!

Lite tråkigt är det att mellanakterna hittills har varit bättre och roligare att se på än själva bidragen som tävlar. Men det kanske alltid har varit så. Men varför lägga sånt krut och fix på mellanakterna och inte på de bidrag som tävlar?


Ikväll kommer Alcazar tillbaka och då med Danny istället för Magnus Carlsson. Kan bli kul att se, eller? Sen verkar det också bli lite naket när Army of Lovers kör sitt race. Men är man en kärleks armé så är man, och jag har på något konstigt sätt alltid älskat fenomenet - La Camilla!! ;-)

Glöm nu inte att lyssna på låtarna på svt.se 14:00. Kan vara bra att höra låtarna mer än en gång. Så att man liksom röstar på RÄTT låt!!! Nä, nu från glamour till hundrummet, jag skall borsta och bada lite hundar idag hade jag tänkt!!



Inga kommentarer: