lördag 23 februari 2013

ARG BIGGAN!!

CLOPSVILLE SANTA CLARITA
(Ch. Aranel Genesis - Clopsville Santa Barbara)
Ja, eller sur puppan skulle man också kunna kalla henne. Alltså ja menar "Rita", Clopsville Santa Clarita. För herregud sicken mimik hon har, lika tydlig som Lena Ph har. Visar verkligen tydligt att hon inte gillar att bli borstad och kammad, ännu mindre att bli fönad.

Hon är på så sätt väldigt lik "Riah", Ch. Clopsville Cimarron. För om det var någon som hade humör som ung så var det "Riah". Kommer ihåg när vi hade kennelhjälp och hon då kommer till mig och säger - Jag vill inte borsta "Riah", för hon bits! - Hahahaha....

Fast nu på äldre dagar så har hon lugnat sig och blivit mer förståndig på alla sätt. Samma kommer säkert gälla "Rita", men jag gillar hundar med lite humör. Och när man är så söt som "Rita" är, ja då är det på nått sätt mer ok. - A devil in disquise!! Fast bits gör varken "Riah" eller "Rita", de visar bara tydligt att de inte vill, de vill hellre springa och leka om de får välja! Det är ju gulliga och söta Cavalierer vi pratar om! ;-)

Nu är i alla fall både hon och "Barbie" och "Cattis" badade och fina. Tyvärr är det någon mer som tycker att "Rita" ser söt och god ut, nån har tyvärr smakat på hennes öron. Men shit the same, det växer snart ut igen!! ;-)

Skall försöka ta lite nya foton på dem nån dag. Idag orkar jag inte....

Inga kommentarer: