måndag 28 januari 2013

FILMFESTIVAL

Första gången för mig på filmfestival var i går, brukar knappt gå på en vanlig bio. Så att göra något lite annorlunda var kul. Men detta med kortfilm är inte riktigt min grej om jag skall vara ärlig. Är nog för dum i huvudet för att fatta vad de vill få ut och säga med filmerna. Ibland fattar jag inte ens filmer som är 2 timmar långa..

Igår när vi skulle se Amandas film "En bild i huvudet" som hon spelar mot Danny Saucedo så fick vi även se typ 5 andra filmer. Det var som i ett paket och tillsammans blev det som en hel film. I alla fall i tid. Några var bra andra, ja vad skall man säga. Är ingen kultur människa precis men de som kan tycke nog det var toppen.

En film som var himla rolig var om när fyra gamla tanter satt och fikade och samtidigt pratade sex och samlevnad. Hela salongen skrattade ikapp till den..

Efter allt spektakel så gick vi till Hotell Riverton och satte oss på deras skybar och firade med filmgänget och skådespelare. Jätte kul och intressant att sitta och prata med alla dessa kreativa människor som i sin värld har varit med om det ena och det andra. Många roliga historier om Danny fick vi också höra. Inte konstigt kanske!!

Nedan lite bilder från kvällen. Efter drinken, på bion med munnen full av popcorn och några ur filmgänget som låg bakom filmen "En bild i mitt huvud" när de skålar i champagne och firar sin filmpremiär!! ;-)

 

Inga kommentarer: