torsdag 31 januari 2013

ÄR DET STORM?

 
- Håll i hatten då, sa man ju när man bus ringde till Herr Storm som liten. Men inatt var storm och hälsade på i Göteborg. Jag har inte märkt något i natt för jag har sovit som en stock. Men jag märkte det idag på morgonen då jag släppte ut hundarna.

Öppnade dörren som vanligt och alla rusade ut. Stängde dörren och gick till köket för att ta mig en kopp kaffe. Plötsligt hör jag ett väldans liv utanför och tittar ut genom köksfönstret. Asså shiiit, alla hundarna var ute i hästhagen hos hästarna!!

Rusade ut i panik och fick se att planket till hundgården har blåst sönder i ett hörn under natten. Herregud, vad rädd jag blev. Men hundarna var lika rädda tror jag för de satt bara i diket och skällde som galningar på hästarna när jag kom. Så det var bara att ropa på dem så kom de, en efter en hoppandes genom det sönder blåsta planket.

Ja, ja.. Är det inte det ena så är det det andra. Men hus, hundar och barn har man alltid att göra. Något nytt och spännande händer varje dag och man hinner aldrig förbereda sig!!

Inga kommentarer: