lördag 22 december 2012

VILL NI SE EN STJÄRNA?

Nu är vi hemma igen efter en heldags shopping. Blev faktiskt lite förvånad då det inte alls var mycket folk ute och shoppade. Lätt att få parkeringar, dessutom nära ingångarna. Eller också kanske vi bara hade tur, vad vet jag!! Känns som om vi har varit överallt, Ikea, Mediamarkt, Kungsmässan, Clas Ohlsson mm och givetvis Freeport där vi även åt en smaskig Västerbotten paj på Waynes Coffe.

Det mest är nu shoppat vilket är riktigt skönt. Bara lite små grejer som skall bockas av imorgon sedan är allt klart. Tanken var ju att shoppa julklappar till andra idag men jag hittade även lite till mig själv som vanligt. Bland annat en ny kudde, skön att ha i soffan. En Gripsholm med en enda stor stjärna. Så nu blir vi två stjärnor som får slåss om uppmärksamheten i soffan. Eller kanske fyra om jag skall räkna med Per och den andra kudden som jag köpte som är likadan.

 
Sedan fick två pälsplädar följa med hem. Så nu åker Cavalier filtarna från Jysk ut och ersätt av Marsvin, Hamstrar eller kaniner eller vad de nya plädarna nu är gjorda av. Hehehehe... Usch, nä de är givetvis fake. För vem vill ligga och gosa med en död råtta i soffan liksom?? ;-)

Köpte mig även en ny iPhone. Den jag har nu har börjat sega sig och jag har slitit på den ett tag så kanske dags att byta ut den. Är bara lite rädd för hur jag skall få över ALLT jag har i den gamla. Vill inte förlora något och jag är inte speciellt tekniskt så risken är nog kanske stor. Kanske får jag behålla båda på något sätt.


Hundarna har precis fått mat och jag är så nöjd när jag ser att "Charlie" nu är helt som vanligt. Han skuttar och flyger och äter som en häst. Lilla "Rita" vår nykomling kan inte riktigt med Japparna. Hon blir nästan lite irriterad när de kommer nära eller vill leka. Snacka om rasist! Hon får bara lära sig att umgås, här hemma gör vi inte skillnad på någon eller något!! ;-)

Nu skall jag slänga mig i soffan och njuta som en stjärna och samtidigt pilla lite på min råtta!! :D

Inga kommentarer: