måndag 24 december 2012

VÅR JULAFTON!

Vår julafton i år har varit hur skön som helst. Vi har myst för oss själva i stort sett hela dagen. Men nu på eftermiddagen kvällen har vi varit hemma hos min mamma och pappa och käkat lite smaskig julmat!

Hos mamma och pappa var även min moster Anne som har lille "Chaplin', Vouges Roiyaru Negai. Han är en kullbror till vår "Charlie". Han var verkligen jättefin, alltså jättefin. Även Annes son, alltså min kusin Dennis var också där. Fick även träffa min mormor idag som nu är 90 år och hur pigg och fin som helst. Så som hon ser ut idag så kommer hon inte behöva botox på måååånga år! Jag kan bara hoppas att jag har fått en liten gnutta av dessa gener.

Precis när vi skulle dra oss hemåt och till våra hundar så kom min lillebror med sin familj. Blev i stort sett bara att vi hejade på varandra men vi syns ju imorgon igen. För på annandagen kommer ju ALLA hit. Så då blir det full rulle i Kungsbacka!

Nu skall jag och Per fixa lite med hundarna sedan skall vi gosa ner oss i sofforna och titta på nån DVD box. För visst skall man mysa och njuta av varandra när det är jul.

Nedan en bild på min mamma och pappa när de var unga. Tror de är i 17-18 års ålder här. På tal om gener, kan nog se på denna bild att jag har fått lite av dem var, eller ?

Inga kommentarer: