måndag 31 december 2012

FÖRBEREDER LITE!!

Går omkring här hemma och förbereder kvällen lite. Efter att ha rotat fram fyra flaskor champagne hittade jag precis TRE TILL. - Den som spar han har! Så sitter det någon stackars ensam själ där ute och inte har någon att fira med, som kom hit och fira med oss. Vi har både champange flaskor och mat så det räcker... ;-)

På Facebook är det helt galet. Alla önskar gott nytt så man inte hinner med. Har verkligen försökt att "gott nytta" så mycket som möjligt. Men man hinner ju inte med, har jag missat någon så är det inte med flit. För jag önskar verkligen ALLA ett Gott Nytt År!

Ordnar nu lite för hundarna så att de skall vara trygga och lugna under kvällen. Så lite hundfix blir det även på Nyårsafton. Dessutom skall ju de små rackarna ha mat också. Per matar Jappar nu så tar jag Cavaliererna när han är klar.

Ta det lugnt nu ikväll, med både alkohol och raketer. Det kan hända mycket om man blandar dessa grejer. Nä, nu skall jag fortsätta och fixa, men vi hörs säkert under kvällen! ;)






2 kommentarer:

Linnéa sa...

Vad roligt att du föder upp Japanese Chin och Cavalier! Cavalier är en underbar ras, satt hundvakt åt en ofta som 13åring ;)

Vouges sa...

Gott Nytt År Linnea!