onsdag 26 december 2012

EN ANNANDAG!!

Ja, idag är den en annan dag. Dagen då vi skall ge oss av till Värmland du sköna. Har som vanligt "bara" lite att fixa med här hemma innan vi kan dra och komma iväg. Det är ju alltid så när man skall iväg oavsett om det gäller ett dygn eller flera.

Får se om jag kan blogga under resans gång. Allt hänger på om man kommer åt wifi eller inte. Så jäkla jobbigt och nästan tråkigt att blogga från mobilen.

Johanna skall passa hundarna så man får förbereda det man kan så att det blir lättare för henne och inte så jobbigt. Sedan skall jag bada av två av mina pojkar för de skall med på resan och faktiskt ha en liten "love trip". Mer om det vid ett annat tillfälle!!

Sitter och funderar på om jag skall stressa Kari lite, då vi skall svänga inom henne lite och hälsa på. Vet bara inte vad jag skall komma på för något bra. Kanske skulle jag ringa och fråga om ALLA hundarna är badade och fina nu när jag kommer eller nått. Eller kanske om hon har städat ordentligt hemma nu när hon får finbesök idag!! Hehehehehe....

Nedan en bild på mina fina döttrar, Madelene och Julia!

Inga kommentarer: