onsdag 21 november 2012

STRESSAD!!

Asså jag kan bli lätt stressad när jag inte har full kontroll eller om jag inte riktigt vet vad som skall hända. Ta bara min resa till Sundsvall. Allt började redan när jag skulle gå på pendeln här hemma in till Göteborg. Eftersom jag varken åker pendel eller tåg så vet jag inte hur allt funkar vilket gör mig lätt stressad.

Väl på pendeln så kan man inte betala för sin biljett. Man skall skicka ett sms till nått jäkla nummer och samtidigt bifoga en kod. På ett tjillevips har man biljetten klar i mobilen. Hur sjutton skall man kunna veta det? Men väldigt enkelt när man vet och kan!!

Väl sen på tåget mot Stockholm så kom en kontrollant och ville att vi skulle visa våra biljetter. Dags att plocka fram mobilen igen för där hade jag min biljett eftersom att jag bokat via nätet. Kontrollanten började längst fram i vagnen och jag satt längst bak. Men ingen visade upp sin mobil. Alla hade biljetter i pappersform typ boarding card som man har när man flyger. Gulp tänkte jag, skulle man ha gått till nån jäkla kassa eller automat innan??

Men nä, funkade perfekt att visa biljetten i mobilen. Men sånt kan stressa mig till döds när jag inte vet hur saker och ting skall vara. Men hur gammal modiga och natur vänliga var dom som körde med pappersbiljett?

Sen när jag kom till Stockholm och skulle byta tåg till Sundsvall så skulle det gå från spår 12. ok, lätt som en plätt tänkte jag och traskade iväg mot spår 12. När jag närmade mig så var det en trappa till vänster som det stod 12a på och en till höger som det stod 12b. Asså shiiit, vadå A och B? Stress Peter började igen och tänkte - Ta A trappan för inte vill du väl vara B. När jag väl kom upp så var det till samma spår trapporna ledde till. Öh, varför krångla till det med A och B för lant fjollor som mig. Så onödigt!!

Så onödigt att stressa överhuvudtaget egentligen. Det kan ju inte bli mera än fel... Och det är väl inte så farligt, även om man vill ha kontroll på allt men ibland loosar den... Herregud, jag är inget tåg proffs i alla fall!!! Hahahahaha...


1 kommentar:

Anonym sa...

En resa till och du är proffs!!! Välkommen tillbaka! :-)

R o F