onsdag 28 november 2012

KROPPEN VÄRKER!!

Hum, känner nu av att vi har tränat då det värker lite överallt i kroppen. Fast jag tror nog att jag denna gång gick hårdast åt rumpan... Det känns ordentligt där vill jag lova!! Men samtidigt är det lite skönt för då vet man ju att det händer nått. Har försökt träna hela kroppen men vissa delar lite mer varje gång.

När det kommer till benen så är jag mycket starkare än vad jag trodde. Kanske inte konstigt då man springer omkring med hundar hela dagarna. Men svagast är verkligen mina armar. Känner mig som en riktig liten klenis, men jag får jobba på det. Kan bara bli bättre, eller hur?

Imorse när vi tränade var det en tjej där och hon var nog i min ålder. Och jäklars vad stark hon var. Blev helt impad, hon träna och slet som om hon var en hel karl. Om jag te.x. orkade 12 så gjorde hon 30 och då på halva tiden och dessutom med dubbelt så mycket tyngder som mig. - JESUS, hur kommer hon se ut i framtiden? Och va faan käkade hon till frukost? Något jag också blev lite förvånad över var hur många människor som tränar så tidigt på morgonen.

Detta med morgon träning var toppen, mycket bättre än vad jag trodde. Man får träningen gjord och har ingen chans att hitta på ursäkter att man inte har tid. Sedan känner man sig lite stolt och nyttig hela dagen vilket gör att man blir glad och på gott humör. Så mera morgon träning sätts nu upp på schemat!!

Annars har jag haft en toppen dag. Fast mina hundar har varit helt galna idag. Vet inte om det beror på att vi faktiskt har haft uppehåll idag, alltså inget regn. Massor med energi har rusat i deras kroppar då de har velat vara ute mera. Fast lilla "Flora", Vouges Florence har blivit så ljudlig. Tror hon har tappat sin ljuddämpare i allt bus idag. Känns som om hon har kommit på att det är roligt att gapa även när man inte leker. Inget jag gillar förstås, så vi får nog se till att hitta den där ljuddämparen igen, hittar jag inte den så är hon billig. ;-)

VOUGES FLORENCE - Flora
Ch. Clopsville Gin Rickey - Vouges Upsadaisy

Inga kommentarer: