torsdag 29 november 2012

DAGENS FRÅGA?

 
Hörde häromdagen att människor i hundvärlden tillhör andra människor eller gäng/grupper i hundvärlden. Har hört detta förut och tycker hela skiten bara är så otroligt barnslig!!

Te.x om man har hund från mig så tillhör man av nån konstig anledning Vouges falangen eller mig. Man dras då över en kant och utåt så skall man tro att de som har hund ifrån mig tycker, tänker och gör likadant. Jag både tror och hoppas verkligen att människor har en egen tanke och en egen vilja. Jag vill verkligen inte ha någon "bitch", vill heller inte vara någons...

Men vad händer om man har te.x. En hund från mig och en från någon annan, vem tillhör man då? Och vem tillhör JAG ?? - Homerbrent, Craigowl, Clopsville, Rosscrea, Aranel, Rossbonny, Immenhof, Chinart.... Mfl!!

Men asså allvarligt - vem är så barnslig och sätter andra människor i olika fack? Trodde nog att det var vuxna, mogna och myndiga människor som höll på med hundar och uppfödning. För måste man inte vara 18 år för att ha kennelnamn?

Mycket av detta trams hämmar kanske vissa då de inte vågar gå över "gränserna". Gud va löjligt, tänk om någon i det andra "gänget" är trevlig eller har en fin hane man kanske kan låna eller en fin valp att köpa. Då missar man ju de möjligheterna att kanske göra något bra eller trevligt.

Blir man då utesluten ur "gänget" om man går över gränserna? Känns som om hundvärlden ibland håller på att förvandlas till typ "motorcykel gäng". Med hierarki, gängledare och en massa som springer runt och irrar med bruna tungor. Hahahaha... Herregud!!!

Jag är jag och du är du, jag äger ingen och ingen äger mig - räcker inte det. Eller vad är det frågan om?
MÅSTE ALLT BARA VARA SVART ELLER VITT?
- Jag blir alldeles confused...


Inga kommentarer: