lördag 29 september 2012

TOMT HUS!!


Nu på morgonen har Lena dragit hem till Stockholm igen. Huset blir nu tomt igen, eller ja det är ju fullt med hundar med ändå tomt. Dessutom är Johanna och Anton i Danmark, Köpenhamn på någon liten ”Honeymoon” så ja, det är rätt tomt.
Fast på tisdag fylls huset igen då Hanna från Malmö kommer upp och stannar några dagar. Fast innan detta hinner ju givetvis Johanna och Anton med att komma hem. Älskar att ha fullt hus och full rulle men samtidig är det lite skönt att bara vara sig själv. Inte bry sig och allt det där ni vet. Som att pilla sig i naveln när man vill eller bara lägga av en brakare utan att någon vet eller HÖR! ;-)
Idag skall vi ge oss ut och shoppa lite inför vår resa. Skall bli så skönt att komma iväg lite och bara vara. Så dags att sätta sig och skriva en shopping lista på vad man skall se till att ha med sig. Vad har ni för ”MUST HAVE” när ni åker iväg på semester?
Måste ju också passa på att berätta att Lenas dotter Amanda är med i en film. Filmen heter ”En bild i huvudet”. En av Amandas manliga motspelare är ingen mindre än självaste Danny Saucedo, är inte detta ändå lite A M A Z I N G!! Så kul för lilla Amanda och inte att glömma Mamma Lena som är stolt som en liten höna. Nedan en liten teaser på den kommande filmen.

Inga kommentarer: