måndag 20 augusti 2012

BELLA


Så då var första avsnittet av Dallas avverkat, och snart även denna måndag. Så vad tycker vi om John Ross & Co? Imorgon kommer redan fortsättningen. TV4 vill verkligen få oss fast i denna serie. Roligast var nästan att se Lucy, hon var numera liksom en blandning av Anna Book och Kicki Danielsson, hur det nu kan bli så - Öh?
Nedan är några bilder på lilla ”Bella”. Om vi säger så här, hon är överallt HELA TIDEN. Så att fota henne är verkligen inte lätt. De flesta korten blir suddiga och man ser bara något som är Svart/Vitt som susar förbi, men man kan inte se vad.

Men på några bilder kunde jag lura henne att stå still i ca 0,5 sekunder. Hon är i alla fall en dotter efter vår USA import, Ch. Mishamai Indashio Return of Marber och min älskade lilla ”Betty”, Homerbrent Betsu.
”Bella” är en av dessa valpar som fick en sådan tuff start då mamma ”Betty” blev så akut sjuk när valparna bara var några dagar. Men får man en tuff start så kanske man blir en tuff liten brud - Time will tell!
Läste lite av ”Stor” bloggarnas bloggar ikväll. Nu är det nästan lite Catfight om vem som har den finaste hunden. En la till och med ut två rosetter och sa att min hund är Champion och har vunnit massa priser. På bilden kunde man enkelt se orden – HP på den ena rosetten och BIR-VALP på den andra. Champion?? Hihihi…Underbart….

Inga kommentarer: