fredag 27 juli 2012

HELP A SNAKE!!!

- Asså shiiit!!

För något år sedan eller nått, hade vi en orm alldeles intill huset. Kändes då väldigt obehagligt då jag har orm fobi. Fast Per är nog snäppet värre, han kan inte ens se dem på TV.
Nu när jag satt på altanen och slappade i skuggan under ett parasoll så ser jag den jäkeln igen komma slingrandes upp på vår trappa. Måste vara samma ser likadan ut, samma allt. Fast kanske har den blivit ändå lite större nu när jag tittar på bilden!!
Bilden på ormen från förra gången!!

Rusade in för att hämta min iPhone och skulle fota. Men man ser den ju inte på bilden då jag inte vågade gå nära. Rusar in igen för att hämta en riktig kamera. Men faan, den stod på ”on” så batteriet var slut. Har lagt det på laddning om den kommer fram igen. För nu ser jag den inte längre. Det är nästan mera obehagligt att inte veta var den är, vet ju att den är här någonstans!!
Den slingrade sig in i rabatten och buskarna som vi har intill huset. Jag ser den försvinna och lite längre bort kommer en groda ut hoppandes i panik och vad händer då? Jo, äckligaste skatan i stan anfaller och försöker ta grodan. Den kämpar emot som bara satan och faktiskt ger sig ifrån pipande ljud. Jag visste inte att grodor kunde pipa, bara ”kvakka”!! Puh… den klarade sig och skatan gav upp!!
Hamnade i värsta ”Mitt i naturen” helt utan att jag valt det. Hatar att se djur som dödar andra djur. Fast jag vet att de måste, för att själva överleva. Lite djungelslag, men det vill inte ha på min altan.
MAJ GAAD, alvarligt… måste den vara just här. Måste den vara här och snoka. Kan den inte bara dra till skogen där den hör hemma. Så låter jag skogen vara – deal?
Obehagligt att ha ormar så nära. Speciellt när hundarna springer ut och in precis som de vill. Denna ormen är inte liten heller. Ingen Anaconda kanske men ändå stor. Det är ingen liten kopparorm i alla fall. Kolsvart och äckliga ögon som bara stirrar på mig.
Vad kan man göra? Hur blir man av med ormar utan att döda dem?

Inga kommentarer: