lördag 30 juni 2012

MIN JOBBAR DAG!!

Oj, vilken dag det blev igår. Jag lovade att hjälpa till då det öppnar hela tre nya butiker de närmsta dagarna. Jag är ju inte så van att jobba borta. Är ju mest hemma och håller på med mina hundar. Men nu kom jag ut ur huset och fick göra något annat som lite omväxling!!

Det kommer förhoppningsvis nu i helgen öppna en Panos Emporio butik på Freeport. Jag och Anton har galjat Bikinis och baddräkter som aldrig förr. Vi hade ett rasande tempo, mest för att butiken skulle kunna öppna så fort det blir klart.

Man tror på något sätt att det skall gå fortare än vad den gör att packa upp och galja alla dessa plagg. Men huuu.... vi han inte klart igår så de får kämpa på med det sista idag. Men då utan mig, för jag behöver en paus.

Nu kan jag nog allt om Panos och storlekar mm. En Bikini 42D, passar perfekt på mina skinkor. Kanske skulle jag kunna ha dessa som badbralla i sommar. Frågan är bara vad jag skall ha fram?? Men det kanske räcker med ett snöre....?

Lite fina bilder på Panos butiken.
Lilla Johanna kommer att bli ansvarig för denna butik och det skall bli spännande att följa henne i hennes nya arbete. Hon är så duktig och driven, så jag tror eller jag vet att hon kommer klara detta lätt som en plätt!! Hon är nu nere med sina tjejer på Freeport och jobbar förfullt!!

En annan butik som Johanna kommer att få rodda i sommar är den som vi också jobbade för fullt med igår var Bondelid. företaget har två andra egna märken som heter "Britt-Inger" och "Claes-Göran". Här fanns det mycket fint. Allt från shyssta Jeans till fina toppar!! Denna butik skall också öppna fortast möjligt. Så kanske blir det till att åka ner till Freeport och hjälpa till igen. Vi får se hur långt de hinner med allt idag. För idag behöver minsan Peter en paus.....

Kvällen igår... jag lovar, jag däckade som en hund i soffan. Var sedan som en sombie hela kvällen. Tänk vad det tar på krafterna att jobba lite. Så nu fick jag verkligen känna på hur det känns när det är fredag!!

En annan butik som öppnar är Interiör Huset. En butik med allt för hemmet när det kommer till inredning. Denna sköter de som skall ha den själv, så fockus för Johanna & Co blir Bondelid och Panos butikerna. Jesus säger jag bara, men det kommer att bli sketa bra. Så passa på nu att besöka Freeport och Johanna och "hennes" butiker.....

Själv skall jag fixa lite här hemma idag. Idag är det också utställning i Borås. Tror att det är första gången på Ca 25 år som vi inte är med på denna utställning. Borås har liksom alltid finnits på utställnings schemat. Men i år är vi hemma och det känns faktiskt ganska Ok. Fast ytte pytte lite hade det ju varit kul att vara där....jag erkänner det!! 

Fler bilder som sattes på butiken igår

Massor med bad och kläder som passar sol och bad

Ännu mera......

Finns även massor för barn...
....och ungdomar, givetvis också för killar/män!!

Inga kommentarer: