lördag 23 juni 2012

MIDSOMMAR DAGEN!!

Denna dag är en dag för alla lathundar tror jag. Alltså inte bara hundar utan även mig och säkert många andra. Inte för att vi partade så värst igår men skall man inte vara sliten idag oavsett, det är ju ändå midsommar dagen. Kan tänka mig att det finns massor med människor som mår piss idag!! Skyll er själva säger jag bara!! ;-)
Vi hade det väldigt lugnt. På dagen var det strålande väder och vi kunde dricka lite bubbel på altanen med hundarna rusandes runt benen. 
SKÅL!!
Men runt 14:00 tiden så kom det stora mörka moln och med dem givetvis en massa regn. Bara att flytta in och fortsätta att mysa med lite bubbel och smaskig mat. Vi är inte mycket för sill och sånt, så vi grillade kyckling istället. Äta fick vi göra inne men vad gör det. Det var ändå väldigt varmt uteså vi hade altan dörren öppen och hörde hur regnet smattrade.


MUMS!
Senare på kvällen blev det givetvis glass och jordgubbar. Så lite traditionellt firade vi i alla fall. Annars låg vi mest i soffan och gluttade på – True Blood!!

Idag lufsar vi mest omkring och gör allt och inget. Har varit ute och försökt att få mina små vildbattingar att lära sig att gå i koppel. Hum – det gick väl sådär kan man säga. Men skam den som ger sig. Har hittat en och annan utställning som jag faktiskt skulle kunna tänka mig att åka på. Ingen brådska, har tid på mig att få dem att gå då utställningarna inte är imorgon precis. Vi får se, kanske hinner jag ändra mig om att åka. Men gå i koppel måste ju de små ändå lära sig.
Dessutom åker lille "Kålle" till England om några veckor. Nästan lite pinsamt att skicka iväg en liten valp som ännu inte riktigt har lärt sig att gå i koppel. Men vi får kämpa på!!
När jag var ute och gick med lilla ”Ada” så hade jag helt plötsligt ALLA Jappar springades runt mig. Huuuu… de hade forserat grinden och var så ivriga att följa med oss. Det var bara att lägga ner den lilla träning jag och ”Ada” hade och se till att alla kom på rätt plats igen.
Häromdagen så tog jag några Cavalierer för att se om de som inte är utställda är redo. Och ja, om vi säger så här. De var bättre än Japparna, men även här behöver det finslipas innan i alla fall jag känner att vi är redo att ge oss ut på banan igen.
Väntar ivrigt på svar på ett mail som jag skickade för några dagar sedan. Skall bli spännande att se vad och om jag kommer få svar. Men om det vi ett annat tillfälle!! ;-)
Nä, nu kommer solen tillbaka och jag ser att Per springer med Jappe valpar under armarna för att släppa ut dem i grön gräset en stund. Tror jag hänger på men en kopp kaffe på altanen.

Inga kommentarer: