lördag 24 mars 2012

VIP-KVÄLL !!


På torsdag 29:e maj, 20:00 är det VIP-Kväll på Panos Emporio’s Flagship Store på Frölunda Torg. Butiken fyller 1 år och det kommer att firas med rabatterade bad & kläder. Det kommer även att bjudas på dryck och lättare tilltugg, modevisning mm. Så missa inte detta tillfälle och ha en trevlig kväll!! Vill du komma så hör av dig till mig så att just DITT namn hamnar på gästlistan!!

Idag har det varit skobytarhelg på Freeport. Massor med människor var där idag och bytte in sina gamla och fick då en voucher på 200:- som gjorde att de kunde handla sig ett par nya. Denna skobytar-idén fortsätter imorgon och de insamlade gamla skorna går till Räddnings Missionen som ser till att behövande människor får ett par fungerande skor.

Väldigt bra sak tycker jag. Samtidigt ett himla jippo runt allt men för en riktigt god sak. Så har du inte varit på Freeport ännu, - Åk dit och se till att få dig ett par nya fina skor inför våren/sommaren samtidigt som du faktiskt gör en riktigt god sak för behövande människor!!

Jag lovar, vill man ha skor så hittar man dem på Freeport. I butiker som Scorett, Adidas, Nike, Reebook, Rockport M.fl. Märken som Caterpillar, Lacosté, Björn Borg, Acne, WEsc, Converse, Replay, Helly Hansen och massor, massor fler. Själv har jag redan köpt ca 8 par I år!!! Behöver jag säga att jag älskar att shoppa loss på SKOR!!!

Inga kommentarer: