tisdag 20 mars 2012

VÅRSTÄDNING!!

Nu när våren visar sig allt mer och mer, och fåglarna kvittrar ute så kommer (damm)suget att vår städa lite. Allt skall nu jäklars fixas!!

Trädgården ser ut som skrutt efter alla stormar som har varit och det ligger kvistar och grenar och annan skit överallt. Hundgårdarna behöver ett ansikslyft och för att inte tala om allt inne!! Fönster och allt sånt tråkigt….. blä….

Med våren kommer också lite lust att renovera ditten och datten. Vi har massor att fixa med men eftersom vi var på utställningar flertalet av helger och ledig tid förra året så kanske man skulle hålla sig hemma lite mer i år och få allt detta fixat en gång för alla. Men det jag vill fixa och få gjort är inte gjort på ett ”katt knull” precis och kostar PLENTY!! Får se om jag kan få med mig Per på mina idéer. Får väl komma med förslaget om att utställningspengarna kan vi lägga på att renovera istället!! Fast jag vill ju på utställning också!! Hum, vad göra – förslag någon??

Sen vill man ju fixa till sig själv inför vår och sommar, Beach-2012!! . Jag får se till att beställa tid på Klinik 34 och få mig själv lite vår städad. Finns mycket jag vill (måste) göra. Hum – Behöver nog en halvdag eller kanske till och med en heldag!! Bantningen har jag ju redan löst (-8 Kg), så det sista får jag korrigera med lite läkarhjälp. En liten spruta här och där och sen lite syra i fejan på det så blir det nog bra!!

Sedan det här med Facebook, behöver nog göra en vår rensning bland mina vänner där. Vissa känner jag inte och har faktiskt inte ens en aning vilka de är. Varför är man egentligen vän med dem? Sedan har vi de som man vet vilka de är och som bara ger en ”Bad Energy”, bort med dem…. Varför skall man ha sådana vänner på Facebook som skickar en massa otrevliga privata meddelande. Nä, usch… bort säger jag bara! Börjar bli för gammal för sånt….

Hur skall man hitta tiden till all städning, upprensning och fixande, och hur skall man ha råd?? Men man får se det så här, - Det blir jäkligt bra när det är klart, och då kan man bara njuta av sommaren som är på intåg. Eller hur!!?

Inga kommentarer: