lördag 11 februari 2012

MELLO – MELLO – MELLO

Lördags kvällarna 20:00 är numera heliga. Men efter att ha lyssnat på kvällens låtar hela dagen så vet jag inte riktigt vad jag skall tycka. Svårt nu när Loreen satte ribban så högt förra veckan.

Vissa av låtarna låter väl OK, men bara OK. De får allt övertyga ikväll när man ser dem live och på scen. Det kan ju ändra vad man tycker – TOTALT!! Nä, ikväll håller jag nog på Jessica Folcker som kommer att köra i mellanakten…..

Här hemma så sliter Per för fullt med att få igång datorn som är till vår webshop. Den har totalt lagt av och vi kommer inte åt något som det är just nu. Men det ser ut som om Per har fixat det mesta efter mycket om och men. Jobbigt när det blir så, man blir så handikappad.

Hoppas bara att vi inte har förlorat allt som är i den datorn. Dessutom är det den datorn som jag brukar blogga ifrån. Nu sitter jag istället vid Tv datan och skall försöka göra dagens inlägg. Tur i oturen att det finns datorer i hela huset. Men bor man med en som heter Per så lider vi ingen brist på teknik prylar både med sladd och trådlösa fenomen..

Så om någon av er har skickat ett mail till vår webshop, skicka igen så att vi inte missar något. Har ni lagt en order så behöver inget göras. Den biten är numera löst. Vill även passa på att be om ursäkt om detta även har orsakat problem för er. Vi skall se till att varorna som är beställda kommer att gå på måndag!!




"Kålle" & "Ada"


Här hemma har det varit en hädelserik vecka. Kiki fick sina valpar och jag fick nästan lite panik då hon satta igång 5-6 dagar för tidigt. Allt gick trots allt bra och nu ligger ”Kiki”, Ch. Homerbrent Chinki med sina små, en pojke och en flicka i vårt sovrum. Stolt pappa är vår gamling ”Bubu”, Ch. Homerbrent Asobu. Denna kombination är väldigt lik ”Noomi” & ”Charlie”. Skall bli spännande och se vad dessa små varelser växer upp till.

Sådan skillnad det är på Japanese Chin valpar och Cavaliervalpar. Jappevalpar ligger bara tysta och äter. Cavaliervalpar är på något sätt aldrig nöjda. De piper och piper oavsett om de hänger på tutten eller inte. Detta gnäll kan göra en galen då man knappt hinner slumra till förrän någon i gänget är missnöjd. Men dessa små svart/vita säger inget. Det enda man hör är när de ligger tuttar, och det ljudet är nästan lite rofyllt att somna till.

Nu håller vi tummarna för att det skall gå lika bra för systern till ”Kiki”. För ”Betty”, Homerbrent Betsu är nu tjock och blir bara tjockare och tjockare… Hon väntar valpar med vår Amerikanare – Ch. Mishamai InDashio Return Of Marber. Är väldigt spänd på denna kombination. Blev så nöjd med ”Bettys” förra kull. Så förväntningarna är höga…

En annan som börjar bli tjock är lilla ”Sawa”, Ch. Homerbrent Sawayaka. Hon är parad med kungen i huset, Ch. Aranel Kenzo. Får dessa valpar sina föräldrars temperament och då i dubbel version så vet i sjutton vad det kan bli. Men otroligt spännande är det i alla fall.

Så många bullar är fortfarande i ugnen och jag hoppas att de stannar där ett tag till. För oavsett om man har valpat tikar som sätter igång tidigare är planerat så blir man alltid lika orolig ändå. ”Kiki’s” valpar mår bra. De föddes med 1 grams skillnad och det skiljer fortfarande 1 gram, och de är snart en vecka gamla.

Nä, klockan närmar sig Melodifestival, så jag måste nu se till att hundarna får sitt och att alla är lika nöjda och glada som jag kommer vara 20:00.

Ha en underbar kväll… det skall jag ha!!!

Inga kommentarer: